דף הבית » מי אנחנו
תמיד הייתי מחובר לאדמה ולאוכל. גדלתי במשפחה חקלאית בצפון הנגב ומילדותי עזרתי לסבי לחרוש את השדות. מאחורי ביתנו עמד פרדס לימונים לתפארת, ממש כמו בדרום איטליה –ולימונצ'לו תמיד היה בהישג יד. אני זוכר את הארוחות השמחות, את אווירה הכפרית ואת הניחוחות, הצבעים והטעמים שהיו חלק בלתי נפרד מההווי המשפחתי. כל אלה השפיעו עליי עמוקות ועוררו בי את האהבה לבישול, לאנשים ולאירוח מכל הלב.
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
יש לך שאלה?