סדנת פיצה נאפולי
נאפולי האהובה! יש המוכנים להישבע שהיא מולדת הפיצה הראשונה – ושכל השאר חקיינים. את האמת ככל הנראה לא
דף הבית » סדנאות
אם הייתם יכולים לעשות קפיצה קטנה לאיטליה באמצע היום…
דמיינו שאתם מהלכים בסמטאות השוק של נאפולי, מסביב קריאות הסוחרים ואין־סוף דוכנים צבעוניים מלאים תוצרת חקלאית מקומית שנקטפה רק היום בבוקר. באוויר ארומה של פיצה שיצאה ממש עכשיו מהטאבון – פיצה אמיתית עם רוטב עגבניות עסיסי, שמן זית משובח, בזיליקום טרי מהגינה ומוצרלה פרסקה…
עכשיו כבר לא צריך לדמיין!
בנינו בשבילכם סטודיו חדיש, אורבני ואינטימי, ויצרנו מגוון סדנאות כיפיות ומאתגרות לקבוצות וליחידים.
בכל אחת מן הסדנאות תוכלו להתנסות בעבודה עם חומרי הגלם האיכותיים ביותר ותכינו בעצמכם כל מנה שלב אחר שלב. תלמדו טכניקות אפייה מתקדמות ותצטיידו במתכונים מפורטים וברורים שיאפשרו לכם ליישם הכול במטבח הפרטי שלכם.
מכאן לא תצאו רעבים:
רגע לפני שמתחילים יחכו לכם מנות פתיחה, סלטים, יין ושתייה קלה, ובתום הסדנה נתכנס לארוחה משותפת.
נאפולי האהובה! יש המוכנים להישבע שהיא מולדת הפיצה הראשונה – ושכל השאר חקיינים. את האמת ככל הנראה לא
סדנת פיצה מאסטר־קלאס פרונטלית פיצה היא מזמן לא מאכל איטלקי בלעדי, וגם לערים ולמחוזות ברחבי איטליה יש גרסה
מחוז פוליה בדרום מזרח איטליה הוא ממלכת הדורום: חיטה מיוחדת ועשירה מאוד בערכים תזונתיים. בשל המרקם הקשה שלה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
יש לך שאלה?