לכל ארגון שמכבד את עצמו יש מחלקת רווחה, המופקדת על התמיכה בעובד – היום קוראים לזה "Caring". בעולם החדש העובדים הם קודם כל בני אדם שראויים לטיפוח והוקרה, לא "הון אנושי" או "כוח אדם", ו-Happy hour במקום העבודה מקדם מטרה זו בדיוק: הפסקה באמצע היום מזמנת מפגש, הרפיה והנאה, מגבשת את העובדים ומעניקה להם הרגשה שמישהו באמת "רואה" אותם. בזכות הטעם המוכר והאהוב מזנון איטלקי מתאים מאוד לקונספט של Happy hour: דמיינו פיצות חמות מהתנור שמוכנות אחת אחת בסגנון ״מטבח פתוח״ לעיני כולם. דמיינו את הלובי הופך ברגע למוקד עלייה לרגל. מי יגיד לא לפיצה אמיתית באמצע היום? התקשרו ונבחר את התפריט המתאים לצוות שלכם.