פסטה טרייה תוצרת בית היא אחת המתנות הכי מרגשות שאתם יכולים להעניק לאהובים שלכם. טעמה עשיר ומפנק והיא ראויה להיות חלק בלתי נפרד מן התפריט היום־יומי או מנה חגיגית בארוחת ערב רומנטית לאור נרות. בסדנה תלמדו להכין מגוון סוגי פסטה – קצרות, ארוכות וממולאות – ומבחר רטבים שפשוט אי־אפשר לעמוד בפניהם. זה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לכם: שמירה על כמה כללי ברזל, שימוש נכון במכשיר פסטה ביתי והגשה בטיימינג הנכון הם המפתח לטעם נפלא ומרקם משובח.
מה בתפריט?
- פסטה בשלושה צבעים (אלה רק חלק מהאפשרויות…)
- פסטה ירוקה מתרד
- פסטה סגולה מסלק
- פסטה צהובה מביצים רטבים קלאסיים
- שמנת
- שמן זית
- עגבניות