סדנת פיצה מאסטר־קלאס פרונטלית פיצה היא מזמן לא מאכל איטלקי בלעדי, וגם לערים ולמחוזות ברחבי איטליה יש גרסה ייחודית משלהן. בסדנת מאסטר־קלאס נפתח צוהר לעולם "האפייה השטוחה", נצא לטיול פיצות מסביב לעולם ונלמד להכין שבעה סוגי פיצה משגעים. הסדנה מתנהלת באופן פרונטלי: כל משתתף מקבל חוברת מתכונים אמינים ובדוקים ולומד מתוך הדגמות והסברים מפורטים, שלב אחד שלב. טעימת המנות היא חלק מהלמידה.
- ״חצ'אפורי״ גבינות וכרוב סגול בחמאה
- פוקאצ'ה בארזה אינטליה עם עגבניות סן־מרזנו
- פיצה נפוליטנית מרגריטה קלאסית
- פיצה בסגנון בארי על בסיס פסטו בזיליקום וצנוברים
- דיפ דיש פיצה הכי מושחתת בעולם
- אה־לה פאלה עבה ואוורירית, קראנצ׳ית בטירוף
- פיצה פריטה מטוגנת בשמן עמוק